Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Zprávy

Instrukce spektrometru:
Čas vydání: 2023-05-15 18:21:23  Hity: 8

 

 spectrometer (7).jpg the se používá v průmyslu barvení a tkaní, environmentální vědy, biologii, věda o materiálech, chemii polymeru, katalýzu, výzkum uhlí, ropné průmysl, biomedicína, biochemii, farmacii, základní výzkum anorganických a a erganických a a Koordinační chemie, polovodičové materiály, denní chemický průmysl a další výzkumná oblast. Spektrometr:

 1 by měla být laboratorní teplota měřena v 1530

, relativní vlhkost by měla být pod 65%, zdrojnapájení by měl být vybaven snapěťovým regulátorem a uzemňovacím drátem. Protože relativní vlhkost místnosti by měla být přísně kontrolována, by oblast infračervené laboratořeneměla být příliš velká a musí být položeny potřebnénástroje a vybavení, ale musí být instalováno vnitřní odvlivňovací zařízení.~2. Pokud používáte jediný světlý infračervený spektrofotometr (který se v posledních letech široce používá), obsah CO2 v laboratoři byneměl být příliš vysoký, takže počet lidí v laboratoři by měl být conejmenší, je tonejlepší, je tonejlepší Nepřidat se a mít správnou ventilaci by mělo být věnováno pozornost.

3. Je -li testovacím produktem hydrochlorid, s ohledemna možný jev iontového výměny v procesu lisování tabletů, standardní stanoví, že by měl býtnamísto bromidu draselného pro lisování tablet použit chlorid draselného (používán také po předběžném ošetření, jako je bromid draselný) Po lisování tablety chloridu draselného a lisování tablety bromidu draselného lze také porovnat. Pokud meziniminení žádný rozdíl, může být pro lisování tabletů použit bromid draselného.

4. Aby se zabránilo ovlivnění vlhkosti ovlivňující životnostnástroje, měla by být infračervená laboratoř často udržována suchá. I když senástrojnepoužívá, měl by být spuštěnnejméně dvakrát týdně pokaždé půl dne a zvlhčovač by měl být vyloučen pro odvlhčení. Zejména v sezóně plísní a deště jenejlepší každý den vystřelit mokrý stroj.

5. Nejčastěji používanou metodou přípravy vzorku pro infračervenou spektroskopii je metoda tabletu bromidu draselného (KBR) (vícenež 90% odrůd farmakopoeia používají tuto metodu), takže ke snížení vlivuna stanovení by mělo býtnejlepší KBR optický reagent stupeň, alespoň pro analýzu čistého stupně. Před použitím by měl být správně uzemněn (méněnež 200 mesh) a při 120

po vícenež 4 hodiny po sušení v sušičce pro použití. Pokud jsounalezeny shluky, měly by být zredukovány. Připravená prázdná deska KBR by měla být průhledná a propustnost by měla být ve srovnání se vzduchem vícenež 75%. Jenemožné použít rovnováhu po vážení a každý vzorek absorpce infračerveného světlanení konzistentní, tak často zkušeností. Většina absorpčních píků je v rozmezí propustnosti 10%80%. Pokud je propustnostnejsilnějšího absorpčního píku příliš velká (např. Většínež 30%), množství odběru vzorků je příliš malé. Naopak, pokud jenejsilnější absorpční pík blízký propustnosti 0% a je plochý vrchol hlavy,naznačuje, že množství odběru vzorků je příliš mnoho. V této době by mělo být množství odběru vzorků upraveno a přesměrováno.

7. Vzorek použitý pro testování by měl být sušen, jinak by měl být po mletíněkolik minut vysušen poněkolik minut pod červeným světlem. Poté, co je vzorek uzemněn anainstalován ve formě, měl by být spojen s vakuovým čerpadlem a čerpán po dobunejméně 2 minut, aby se voda dále odstranila ve vzorku, a poté stisknutana 0,81gpa (810tcm2) a udržováno pro 25min. Žádné vakuumneovlivní průhlednost filmu.

8. Množství KBR odebraných během lisování tablet je obecně asi 200 mg (také založenona zkušenostech) a množství KBR by mělo být ovládáno podle tloušťky filmu po výrobě. Obecně by tloušťka filmu měla být pod 0,5 mm.~~9. Při stisknutí tabletu by měl být testovací produktnejprvenejprve uzemněn a poté přidán do KBR, aby se znovu uložil, takže je snazší míchat. Achátová malta by se měla používat pro mletí, protože vnitřní povrch skleněné malty je drsný a snadno se přilnutí vzorku. Broušení by mělo být ve stejném směru (ve směru hodinových ručičeknebo proti směru hodinových ručiček) jednotná síla,ne -li broušení ve stejném směru, může způsobit, že testovací produkt vytváří krystal v procesu broušení, čímž ovlivňuje výsledky měření. Broušená síla byneměla být příliš silná a malé částice viditelné pouhým okem mohou být uzemněny ve vzorku. Po dokončení vzorku by mělo býtnalito do tabletu zemřít malounálevkou (protože ústa formy je malá, příménalévání je obtížné) a pokusit se vyrovnat rovnoměrně, jinak průhlednost menšího vzorku po tabletu jenižšínež místo, kde

101; Vzorek je více, a proto ovlivňuje stanovení. Kromě toho, pokud jsouna lisovaném filmuneprůhledné bílé tečky,naznačuje, že v lisovaném vzorku jsou malé částice, které by měly být znovu stisknuty.~~/10. Poté, co je matrice použita, měly by být všechny části okamžitě otřeny. Pokud je tonutné, čistě a osušte vodou a uložte do sušičky, abyste se vyhnuli korozi. Vítejte v poštěna dotaz, kvalitnější produkty Vítejtenové a staré zákazníky, aby se zeptali!~

&#

spectrometer (8).jpgwebsite: https:

www.instrumentvip.com&#tel: 8613712847488

Contact Person: Mr. Zheng

Runzhi company products (6).jpg

Předchozí: Co je multimetr používaný pro?

další: Krátké zavedení vzduchově ovl...