Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Zprávy

Nová dimenze: Gloss Meter interpretuje zářící krásu objektů
Čas vydání: 2023-08-25 15:01:50  Hity: 12

gloss metr, také známý jako fotometr,light meter, metre metr,, lehký fotometr

\

 photometer.jpg

 A gloss meter is an instrument used to measure the glossiness of the surface of an object. Posuzuje hladkost povrchu objektu způsobem odraženého světla, aby se získala hodnota lesku. . Například leštěná mramorová podlaha bude obvykle velmi hladká a odráží jasná a jasná zrcátka; Zatímconeošetřený povrch dřeva se může zdát relativně drsný aneodráží tolik světla. Tyto různé stupně hladkosti lze kvantifikovat pomocí lesklého měřiče. Spoléhá hlavněna odraz a rozptyl dopadajícího světla povrchem testovacího objektu. Když je úhel dopadu 0°

, to znamená, že když je světlo ozářeno kolmo k povrchu objektu, pokud je povrch objektu velmi plochý a zcela průhledný, téměř veškeré dopadající světlo se zcela odráží. Hodnota měřená v této době je téměř 100%. Pokud je však povrch objektu drsnýnebo existují rozptýlené faktory, bude část dopadajícího světla absorbována, rozptýlenanebo přenášena objektem anelze jej zcela odrážet, takže měřená hodnota bude relativněnízká.

gloss meter.pngGloss Meters hlavně měří hladkost povrchu objektů dvěma způsoby: přímé měření anepřímé měření. Přímé měření je umístit senzor přístroje přímona povrch objektu pro testování, což může poskytnout přesnější výsledky. Nepřímé měření je posoudit leskem ozářením světlana povrch objektu a poté přijetím odraženého světlanástrojem. Tato metoda je relativně jednoduchá a snadno provozovatelná, ale výsledky mohou být mírně zkreslené. široce se používá v povlacích, barvách, plastech a dalších průmyslových odvětvích. Například v malířském průmyslu musí výrobci zajistit, aby produkt měl určitou hladkost a kvalitu vzhledu, a pomocí lesklého měřiče zkontrolovat, zda povrch povlaku splňuje standardní požadavky.

in krátký, lesklý měřič je důležitýmnástrojem, kterýnám může pomoci přesně vyhodnotit hladkost povrchu objektu. Hraje důležitou roli v průmyslové výrobě a kontrole kvality a je široce používán v různých oborech. Snepřetržitým vývojem vědy a technologie je lesklý měřič takéneustále vylepšen a zdokonalen, cožnám poskytuje přesnější a spolehlivější výsledky měření.

Reminder: Vzhledem knepřetržitému upgradu lesklého měřiče je obrázek měřiče lesku pouze pro informaci a podrobnosti můžete konzultovat e -mailem! Více s vysokouquality Vítáte vaši konzultaci! Testovacínástroje a vybavení: pracovní stůl, environmentální experimentálnínástroj, Detekce detekce prvků kombinovanýnástroj, podlahový speciální zbytkový tester, tester velikosti zámku, detektor pravého úhlu, mikropočítač pushpull síla, tester pevnosti, tester s vysokounpresivním video projektorem , tester se secerázorem, padající kulický tester, padající měřič písku, 90degree peeling tester, tester odolnosti škrábanců, mletí testeru, lesklý měřič, měřič bělosti, měřič energetiky, měřič specifického gravitace, infračervený teploměr, viskozimet, viskozimetru, tloušťka, hloubkový měřič, K dispozici jsou analytické rovnováhy, třmeny, měřidlo a dalšínástroje a vybavení. Vítejtenoví a staří zákazníci z celé země, aby zavolali a zveřejnilina konzultaci:

Gloss meter calibration plate.JPG 

website: https:www.instrumentvip .com-

 tel: 8613712847488

-Contact Osob: Mr. Zheng----

 Runzhi company products (3).jpg

/

Předchozí: Jak si vybrat zvětšovací sklo

další: Strážce bezpečnosti energie: D...